Dags för en paus

Kära gäster på Liljekonvaljeholmen!

Tyvärr är vi tvungna att pausa all dansverksamhet samt midsommarfirandet i år. Det har varit mycket uppskattade inslag i Uppsalas kulturliv under många decennier.

Under de två ”Corona-somrarna” har dock parken växt igen samtidigt som den lilla arbetande styrkan inom föreningen drabbats av sjukdomar. Trots hjälp av intresserade dansgäster bedömer vi att det inte går att få och hålla parken i det skick vi önskar. Vi hade planerat för sex tisdagsdanser, som vi nu har avblåst.

Under året kommer vi att försöka skapa nya former för att driva verksamheten vidare, eventuellt med samarbetspartners. Med dansbanor, lofthuset och andra faciliteter finns det ju stor potential för dans, musik och andra verksamheter.

Har du, som uppskattad gäst, några idéer eller förslag är du välkommen att höra av dig till hans@sverredal.se

Sommarhälsning från Liljekonvaljeholmen

IOGT-NTO-föreningen 31 Drabanten
Anita Porjebäck
Ordförande

 

Danslektioner

 

Sedan några år har fredagsdanserna börjat med inspirerande danslektioner innan bandet börjat spela. Det har varit mycket uppskattat men i år hinner vi tyvärr inte med detta, bl.a. för att fredagsdansen börjar en timme tidigare.

Vi hoppas att danslektionerna ska komma tillbaks till nästa år igen. Under tiden har du möjlighet att fortsätta förbättra din dans med Studio-K på andra tider. Mer info kommer på vår Facebook-sida och till våra VIP-medlemmar!

Vi ses på dansgolvet