Dags för en paus

Kära gäster på Liljekonvaljeholmen!

Tyvärr är vi tvungna att pausa all dansverksamhet samt midsommarfirandet i år. Det har varit mycket uppskattade inslag i Uppsalas kulturliv under många decennier.

Under de två ”Corona-somrarna” har dock parken växt igen samtidigt som den lilla arbetande styrkan inom föreningen drabbats av sjukdomar. Trots hjälp av intresserade dansgäster bedömer vi att det inte går att få och hålla parken i det skick vi önskar. Vi hade planerat för sex tisdagsdanser, som vi nu har avblåst.

Under året kommer vi att försöka skapa nya former för att driva verksamheten vidare, eventuellt med samarbetspartners. Med dansbanor, lofthuset och andra faciliteter finns det ju stor potential för dans, musik och andra verksamheter.

Har du, som uppskattad gäst, några idéer eller förslag är du välkommen att höra av dig till hans@sverredal.se

Sommarhälsning från Liljekonvaljeholmen

IOGT-NTO-föreningen 31 Drabanten
Anita Porjebäck
Ordförande

 

Traditionsenligt

Midsommarfirande

14.30 – 17.30

Välkommen att fira midsommar med oss. Kom själv eller med barn och barnbarn. Det finns något för alla. Liten djurhage från 4H, lotteri, servering, korv & glass, fiskedamm mm

  • 14.30 porterna öppnas till trubadur Uffe Hedbergs toner.
  • Ca 15.45 dansuppvisning av Fyrisgillet
  • Ca 16.15 resning av midsommarstång och därefter dans & lekar kring stången med Royne Olsson & Arne Krusing
  • 17.30 porterna stängs

Inträde: Vuxna: 50kr, Barn: kostnadsfritt.

Skriv upp dig här så håller vi dig underrättad om eventuella schemaändringar och annan praktisk information. Denna tjänst kostar ingenting. Dina uppgifter sparar vi tills du själv väljer att avregistrera dig.

7 + 6 =